Refugiul

“Refugiul” este un spectacol de Teatru Senzorial Labirint ce invită spectatorii într-o experiență senzorială și terapeutică. Societatea pe care am construit-o în jurul nostru, și cum putem să ne imaginăm societatea de mâine sunt temele ce le vom explora. Cât de mult este ea croită pe nevoile noastre, și cât de mult ne izolează unii față de alții?

Rezervă-ți locul la spectacolul de Teatru Senzorial Labirint ”Refugiul” prin chestionarul de mai jos

5-6 Noiembie

12-13 Noiembrie

26-27 Noiembrie

3-4 Decembrie

“Refugiul” este un spectacol de Teatru Senzorial Labirint dezvoltat în cadrul proiectului Open Minds II de către Asociația Teatrul Experimental Senzorial împreună cu o echipă de 60 de voluntari.
Sustinerea ta conteaza! Intrarea la spectacol se face cu o donatie de minim 30 de lei.

Despre Teatrul Senzorial

Teatrul Senzorial este o formă de teatru imersivă și interactivă, în care spectacolul ia forma unei călătorii pe care fiecare spectator o trăiește ca pe o poveste în care el este personajul principal. Teatrul Senzorial este o formă de teatru cu efect terapeutic, în care este folosită muzică live, tehnici de meditație ghidată și sound healing. Explorând Labirintul spectacolului vei fi legat la ochi, dar vei rămâne mereu supravegheat și în siguranță. Acest aspect îți va retrezi simțurile adormite, îți va ascuți instinctul și va aduce la suprafață o conștiință mai profundă și latentă.”