Program

Despre Teatrul Senzorial

În Teatrul Senzorial spectacolul ia forma unei călătorii, ce fiecare spectator o experimentează de unul singur, ca personaj principal al poveștii. Teatrul Senzorial este o formă de teatru cu efect terapeutic, în care este folosită muzică live, tehnici de meditație ghidată și sound healing. Explorând Labirintul spectacolului vei fi legat la ochi, dar vei rămâne mereu supravegheat și în siguranță. Acest aspect îți va retrezi simțurile adormite, îți va ascuți instinctul și va aduce la suprafață o conștiință mai profundă și latentă.”

Inscrie-te la Spectacol

”Refugiul” este un spectacol de teatru imersiv și interactiv, dezvoltat împreună cu comunitatea de actori a Teatrului Senzorial.

În spectacolele de Teatru Senzorial,  spectatorul este în centrul acțiunii. Amintirile spectatorului sunt la fel de importante ca tema și personajele spectacolului, creând o experienta atât artistică cât și cu efect terapeutic.

Cât de mult este societatea croită pe nevoile noastre sociale și emoționale și cât de mult ne izolează ea unii față de alții?

Cum putem să ne imaginăm societatea viitorului, și mai ales, poate teatrul să devină o unealtă pentru schimbare socială?

Ateliere

Ascute-ți simțul creativ printr-unul din atelierele noastre culturale și artistice.


Atelierele de jamsession, compoziție muzicală, teatru senzorial labirint, mindfulness, flow arts, poetica mirosurilor în artă și dans contemporan sunt destinate tuturor tinerilor, cât și adulților, indiferent de experiența anterioară.

Speakeri

Haideți să găsim împreună soluții la problemele cu care ne confruntăm.

În cadrul festivalului am adunat laolaltă 13 speakeri locali, experți  în diferite situații problematice ale orașului Timișoara, activiști și reprezentanți ai anumitor grupuri sociale, cât și vizionari ai unui viitor mai sustenabil ce poate fi construit împreună, pentru a crea un oraș care celebrează diversitatea și incluziunea.

Speakerii vor aborda teme precum: discriminarea, toleranță, educația asupra identității de gen, simțul comunității, accesibilitatea pentru persoane cu dizabilități, sustenabilitate, risipa alimentară, situația refugiaților, mindfulness, teatru aplicat și potențialul teatrului senzorial.

Nu este nevoie de înscriere! 

Trimite-ne Un Mesaj

Ramai la curent cu evenimentele noastre

Abonează-te pentru a afla despre evenimentele viitoare: