Open Minds II

“Open Minds II” este o stagiune de 16 spectacole de teatru senzorial în luna Noiembrie construite împreună cu o comunitate de 50 de actori voluntari.

Teatrul Senzorial este o formă de teatru imersivă și interactivă, în care spectacolul ia forma unei călătorii pe care fiecare spectator o trăiește ca pe o poveste în care el este personajul principal. Teatrul Senzorial este o formă de teatru terapeutică, în care este folosită muzică live, tehnici de meditație ghidată și sound healing. Explorând Labirintul spectacolului vei fi legat la ochi.Acest aspect îți va retrezi simțurile adormite, îți va ascuți instinctul și va aduce la suprafață o conștiință mai profundă și latentă.

Open Minds II este un proiect de artă comunitară în care te poți implica și tu ca actor. Primul pas este să te înscrii la unul dintre atelierele noastre din luna Octombrie.

Afla ce e teatru senzorial si vino sa faci parte din echipa!

Rezerva-ti bilet la spectacol:

1-2 Octombrie

8-9 Octombrie

15-16 Octombrie

22-23 Octombrie

Teatrul labirint si psihologia sunt profund legate

Așa cum mulți dintre foștii noștri spectatori știu deja, efectul psihologic benefic al spectacolelor este unul dintre motivele principale pentru care Teatrul Senzorial este atât de special și îndrăgit.
Scopul proiectului Open Minds este de a duce mai departe tradiția Teatrului Senzorial construită în cei peste 7 ani de activitate în Timișoara și să educam publicului asupra importanței sănătății mintale.

În paralel cu activitățile proiectului derulăm prima cercetare din lume a efectelor psihologice a Teatrului Senzorial, în care te poți implica și tu prin participarea la spectacol!

Efectul izolării cauzat de pandemie a condus la o creștere alarmantă a numărului de cazuri de depresie și anxietate funcțională. Derulăm o campanie de educație asupra sănătății mintale în care poți învața și tu unelte noi în lupta cu stresul și grijile zilnice.

Trimite-ne Un Mesaj

Ramai la curent cu evenimentele noastre

Abonează-te pentru a afla despre evenimentele viitoare: